Últims dies de la RECOLLIDA de SIGNATURES Increment retributiu per a totes les persones membres del CME

by | set. 17, 2024 | COMUNICATS ALTRES

Si no vas poder signar, no vas voler i has canviat d’opinió, etc., contacta’ns i no et quedis fora. Signa per a una millor retribució!

Al febrer d’aquest any, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i el Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) iniciàvem una recollida de signatures per mostrar la necessitat d’incrementar les retribucions per a totes les persones membres del cos de Mossos d’Esquadra.

Ara, passat l’estiu, amb l’inici de noves reunions, amb un nou Govern a la Generalitat de Catalunya i un nou Departament d’Interior, arriba el moment de fer un últim esforç abans de donar per tancada la recollida de signatures.

Si pel que sigui no hem coincidit, no vas signar i has canviat d’opinió, etc., suma’t als milers de companys i companyes que ja han signat.

La pèrdua de poder adquisitiu que els mossos i les mosses hem patit fruit de les retallades imposades des del 2012, fa imprescindible la necessitat d’incrementar les retribucions del col·lectiu que representem.

Com ja vam informar, una vegada recollides, SAP i SME traslladaran al Departament d’Interior, al Govern i al Parlament  de Catalunya que els mossos i les mosses d’esquadra no poden seguir patint el que considerem una greu discriminació respecte altres col·lectius professionals.

Si no ho has fet encara, és hora que t’impliquis en una reivindicació que és teva i t’afecta.

Les persones treballadores de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra ens mereixem molt més! Així ho farem saber, i no pararem.

Agraïm una vegada més, a totes aquelles persones que han donat suport a la campanya d’exigir un increment retributiu per al CME, sumant-se en aquesta amb la seva signatura.

SAP-SME Junts, serem millors!