Formació

 

Informació General

La secretaria de FORMACIÓ de l’SME, que té com a responsable a en Andreu Ramos, ha implementat un nou campus virtual per a la formació en continguts policials amb un disseny molt més intuïtiu que ens permetrà a més noves funcionalitats en el futur.

Tota la informació de la nostra oferta formativa la trobareu en aquest apartat que esteu visitant en combinació amb el CAMPUS VIRTUAL

Campus virtual

Oferta formativa

l

Inscriu-te

Tots els cursos estan validats i son meritables per el CME i PL. Pots saber per quines especialitats merita cada curs

descarregant el següent PDF

VOLS ALGUN TEMARI?

DEMANA-HO!

L’SME ofereix a tota la seva afiliació un servei gratuït d’elaboració de temaris dels diversos concursos  oposició convocats al Cos de Mossos d’ Esquadra. Aquests temaris s’actualitzen periòdicament d’acord a les bases dels concursos oposició que es van publicant. Per tant, les edicions sempre estan actualitzades d’acord a la darrera convocatòria duta a terme.

Per tal de poder gaudir d’aquest servei cal omplir el formulari adjunt. Un cop comprovem les dades del  sol·licitant, se li enviarà el temari sol·licitat per correu electrònic.

Nota: En cas de no visualitzar el formulari on-line podeu enviar un correu electrónic a [email protected] indicant el vostre nom i cognoms, tip, telèfon de contacte, destinació actual i indicant el temari sol·licitat.

On ens pots trobar...

Av. Meridiana, 614
Barcelona 08030

Contacteu-nos