El departament reprèn el programa Espai

by | jul. 12, 2022 | COMUNICATS SALUT LABORAL

La Subdirecció General de Prevenció de Riscos Laborals del Departament d’Interior reprèn el Programa Espai amb l’INAD Consorci Parc de Salut Mar de Barcelona. Aquest servei va orientat a prestar l’assistència, el tractament dels trastorns de salut mental, la detecció i prevenció dels riscos laborals que causin patologia psiquiàtrica, o problemes relacionats amb el consum de substàncies. Va adreçat als membres dels cossos operatius del departament d’Interior.

En aquest programa hi ha un acompanyament personalitzat, anònim i confidencial a través de professionals experts en salut mental, que treballaran amb el propòsit d’oferir recursos i estratègies per restablir el mateix benestar. Un servei que, mitjançant els nous dispositius tecnològics de salut, vol arribar a tothom des de qualsevol part del territori.

Els professionals del programa ESPAI actuaran de forma conjunta i exclusiva amb el Servei de Vigilància de la Salut de la Subdirecció de Prevenció de Riscos i Salut Laboral del Departament d’Interior, per incidir en l’atenció i intervenció en la salut mental, així com en la prevenció, promoció i potenciació d’hàbits saludables que preparin i enforteixin la salut mental per la seva feina diària.

El programa ESPAI i el Servei de Vigilància de la Salut garantiran i preservaran, en tot moment, el compromís de confidencialitat, reserva i secret de la informació obtinguda de les dades de salut. Per aquest motiu, les persones usuàries del servei hauran d’autoritzar al Consorci Parc de Salut Mar de Barcelona per tal que les seves dades es posin a disposició, única i exclusivament, del Servei de Vigilància de la Salut de la Subdirecció General de Prevenció de Riscos i Salut Laboral del Departament d’Interior.

A continuació, us traslladem l’adreça i les dades de contacte:

 • PROGRAMA ESPAI. L’atenció serà de caràcter presencial i/o telemàtica.
  Centre Fòrum del Hospital del Mar Adreça: Carrer Llull, 410 08019 Barcelona.
  Telèfon directe: 662309798
  E-mail: [email protected].
 • SUBDIRECCIÓ GENERAL DE PREVENCIÓ DE RISCOS I SALUT LABORAL DEL DEPARTAMENT D’INTERIOR.
  SERVEI DE VIGILÀNCIA DE LA SALUT SECCIÓ DE SUPORT PSICOLÒGIC
  E-mail: [email protected]

Sempre Mossos d’Esquadra