ET JUBILES ANTICIPADAMENT?

by | gen. 5, 2022 | COMUNICATS ALTRES

VOLEM AGRAIR EL TEU SUPORT. SI ETS AFILIADA O AFILIAT A L’SME T’AJUDEM GRATUÏTAMENT AMB ELS TRÀMITS.

Com ja sabràs, aquest 2022 ha entrat en vigor la llargament reivindicada jubilació anticipada per al cos de Mossos d’Esquadra.

Si formes part de les persones que reuneixen els requisits per a jubilar-se o creus que pots tenir-los, com a persona afiliada al nostre sindicat, t’ajudem a realitzar els tràmits.

Envia’ns un correu electrònic a [email protected], a l’afer esmenta JUBILACIÓ ANTICIPADA i facilita’ns les teves dades per a poder contrastar l’acompliment dels requisits.

Com a agraïment a la confiança dipositada en la nostra organització, l’SME us facilitarem els tràmits a seguir amb professionals especialitzats en l’afer SENSE CAP COST ECONÒMIC*.

Nombroses de les persones que ara tindreu aquesta merescuda jubilació, al llarg d’aquests anys ens heu fet costat. Heu pogut ser partícips de la gestió sindical que hem realitzat, així com de les múltiples campanyes adreçades exclusivament a l’afiliació.

Amb aquesta gestió que podem fer per a vosaltres, des del nostre, i a la vegada el vostre sindicat, esperem que us puguem ajudar com ho hem fet al llarg d’aquests anys.

Per acabar, des de l’SME, us volem agrair la feina que heu dut a terme com a persones professionals del cos de la Policia de la Generalitat de Catalunya-Mossos d’Esquadra al llarg de tots aquests anys, així com l’estima i confiança que heu dipositat en l’SME.

Moltíssimes gràcies per tot!
Enhorabona, i aquí estarem pel que us faci falta!

Sempre Mossos d’Esquadra

* Promoció adreçada a persones afiliades a l’SME a 31 de desembre de 2021.
* S’exclou d’aquesta gratuïtat el certificat de signatura digital per aquelles persones que no en disposin i hagin de fer-se’l.