GRÀCIES PER FER-NOS COSTAT UN ANY MÉS

by | des. 27, 2021 | COMUNICATS ALTRES

Pocs dies abans d’acabar l’any, a l’SME us volem donar les gràcies. Sense el vostre suport, tot l’esforç realitzat per la nostra organització sindical, no hauria estat possible.
Un any més, aquest 2021 heu estat moltes les persones qui formant part del cos de mossos d’esquadra o d’algunes policies locals de Catalunya, heu dipositat la vostra confiança en aquest sindicat.
Ha estat un altre any complicat i en el qual a l’SME hem seguit treballant intensament, hem aportat, hem continuat lluitant, hem innovat, hem crescut…,, i tot, gràcies a vosaltres.
Cadascuna de les persones que formem part de l’equip de l’SME, desitgem que haguem pogut complir amb la totalitat o gran part de les expectatives que poguéssiu tenir amb l’organització sindical a qui representem. L’esforç segueix, i per a res s’aturarà.
El nostre objectiu ha estat no fallar-te, en això hem treballat i seguirem treballant.
En aquest pròxim any, seguirem treballant amb totes les nostres forces en la defensa dels drets i les millores laborals i, esperem sorprendre’t amb diferents serveis que estem preparant i que desitgem que siguin del teu gust.
Tot desitjant-vos un millor any en tots els sentits, no volem acabar sense tenir un preuat record per a totes aquelles persones estimades que malauradament ens han deixat.

Aquest pròxim 2022, et desitgem Salut, Millores i Encerts. SME.

Sempre Mossos d’Esquadra