La Vanguardia: Diversos sindicats de mossos demanen crear un complement per disponibilitat o per mobilitzacions addicionals

by | maig 3, 2023 | PREMSA ESCRITA

La Vanguardia, en la seva edició del passat dos de maig, destaca les demandes de Sap-Fepol, Seime, la plataforma MOS.O.S i l’SME per arribar a acords i millorar les retribucions del cos de mossos d’esquadra, així com que es redueixi la jornada laboral anual i es compensi econòmicament el treball en dies festius.

Això hauria de ser voluntari i les hores treballades en aquesta mobilització addicional s’haurien de retribuir com a extraordinàries. També denunciem que els efectius policials han hagut d’assumir personalment una sobrecàrrega per la manca de mitjans, el que ha comportat un trencament continu de la conciliació familiar.

Així mateix, reclamem canvis en la compensació per dia festiu treballat i ens oposem a compensar-ho amb un coeficient multiplicador. Si no s’arriba a acords, s’incrementarà el conflicte col·lectiu amb el Govern.

Podeu llegir la resta de la noticia a:

https://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20230502/8936278/diversos-sindicats-mossos-demanen-crear-complement-per-disponibilitat-per-mobilitzacions-addicionals.html