LES REALITATS DEL JUDICI AL MOSSO ARRO LLEIDA

by | abr. 27, 2022 | COMUNICATS JURÍDIQUES, COMUNICATS RECURSOS OPERATIUS

Demanàven 5 anys de presó a l’agent. La bona feina dels nostres serveis jurídics ha aconseguit que la Sentència al company sigui d’INNOCENT.

Els serveis jurídics de l’SME, després d’anys de treball i esforç hem aconseguit que el company d’ARRO Lleida, sigui declarat INNOCENT davant les acusacions dels d’Iridia, la Directa i els de sempre.

Quatre anys de patiment a un agent mosso d’esquadra que no havia estat l’autor d’uns fets. Segons Irídia, La Directa i els de sempre, juntament amb la pròpia persona ferida aquell dia, acusaven al company d’haver colpejat amb la porra al cap i haver produït una ferida que va requerir de set punts.

Des de l’SME, lamentem la ferida que el Sr. Rodenas va patir aquell febrer de 2018. Una ferida, que no sols podia ser produïda per una defensa de qualsevol policia, sinó que també ho podia ser per alguns dels molts objectes llençats per part dels manifestants.

L’objectiu inicial, desprestigiar als mossos d’esquadra i trobar un culpable al preu que sigui. Una dinàmica força habitual per part de La Directa i els 2 o 3 personatges de torn que es fan dir fotoperiodistes i dels quals no direm el nom per no donar-los importància. El que resulta molt preocupant, és que després de l’entramat habitual dels de sempre i La Directa, on hi fan publicacions, hi hagi una organització com IRIDIA que doni continuïtat i empenta a la qüestió amb independència de la credibilitat de les acusacions.

I diem això, perquè aquesta organització parla dels drets humans de les persones, però sembla ser que en el seu argot, la Policia de la Generalitat de Catalunya no tenim aquesta opció. Amb nosaltres els/les Moss@s, van sense cap mena d’escrúpols, sense pensar en la presumpció d’innocència. Aquí, no els importa el dany que amb les seves directes acusacions en massa ocasions falsejades, poden causar cap a aquella persona policia i el seu entorn familiar més proper.

És molt greu que una organització que l’any 2021 va rebre 224.044 euros en concepte de subvencions públiques, no tingui la mínima decència de tenir “cura” en les seves publicacions/actuacions i s’oblidi constantment de les prèvies paraules “presumpte” o “possible” quan l’acusat és una persona que forma part del cos de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra.

Uns defensors de drets humans que acusen i assenyalen amb odi i rancor a companys/es sense plena constància, i sense haver-se celebrat judici. Quina poca professionalitat per part d’una institució finançada amb gran part per diners públics.

En aquest segon full us mostrem alguns dels Twits i afirmacions que una organització que es fa dir defensora dels drets humans, va utilitzar oblidant-se del que significa la presumpció d’innocència. La mateixa mala praxi també fou utilitzada pel “mitjà” de sempre.  VERGONYA!

Afortunadament, hem fet justícia!

Enhorabona company, després de tant patiment indegut, t’ho mereixies.

Ha estat un orgull acompanyar-te en aquest llarg procés.

Sempre  Mossos  d’Esquadra