No havia passat mai, conseller?

by | oct. 25, 2022 | COMUNICATS ALTRES

Aquest dilluns 24 d’octubre hem assistit al Consell Extraordinari de la Policia (us donarem trasllat del context de la reunió en posterior comunicat).

Una sorprenent situació viscuda i motiu per la qual fem aquest comunicat, ha estat quan el conseller d’Interior, el Sr. Joan Ignasi Elena, ha manifestat que ha estat dur tenir a un servidor públic com l’actual Comissari en Cap Eduard Sallent sotmès a escarni sense impunitat en diversos mitjans de comunicació i premsa, afirmant que això no havia passat mai.

Des de l’SME, li hem exposat al mateix Sr. Elena que era molt greu que com a conseller dels Mossos s’oblidés d’aquells efectius, que malauradament, tantes i tantes vegades, han estat sotmesos a aquest escarni que menciona.

Doncs aquests són alguns dels exemples de la realitat existent:

  • Massa ocasions amb el més absolut silenci d’un Departament d’Interior que ha mirat cap a una altra banda en lloc de defensar als seus policies.
  • Menys teniment d’una presumpció d’innocència on sembla que els policies n’estem exclosos.
  • Participació econòmica de la Generalitat de Catalunya, aportant grans partides econòmiques a organitzacions professionals de la mentida les quals el seu modus vivendi, és la denúncia reiterada contra els agents de policia.
  • Per acabar-ho d’arrodonir, observar la presència i les imatges d’amor del nostre conseller d’Interior amb aquestes organitzacions, fins i tot, en situacions posteriors a la celebració de judicis contra companys que tot i ser plenament innocents, han hagut d’aguantar barbaritats en seu judicial per part d’aquestes organitzacions del tot s’hi val contra Mossos.

Tot això sí que és escarni i del greu conseller, i un escarni que a vostè se li ha oblidat, i enfront del qual no ha entrat a fer valoracions en torn de resposta.

Sembla ser, que davant aquestes situacions que afecten els/les treballadors/res de base, ha optat per portar aquelles famoses ulleres de fusta de les quals segurament haurà sentit a parlar.

Espavili conseller perquè el temps se li acaba.

Sempre Mossos d’Esquadra