NOVA ESTRUCTURA CME

by | gen. 11, 2022 | COMUNICATS ALTRES

Ahir es va presentar la nova organització de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.

De fet, ja fa uns dies, es va nomenar Josep Maria Estela com a comissari en cap del cos dels Mossos d’Esquadra i la presentació de la nova Prefectura.

Ahir es tractava de la segona fase d’aquesta reestructuració organitzativa, en què l’organització s’articula en tres nivells directius: Prefectura, Direcció estratègica (Prefectura, Comissaries Superiors, Comissaria General Tècnica de Planificació de la Seguretat, portaveu i cap de gabinet de Prefectura) i Direcció operativa (Prefectura, Direcció estratègica i caps territorials i de comissaries generals).

Des de l’SME volem fer palès que siguin pel motiu que siguin aquests canvis (Diversos canvis del Cap del CME en poc temps i per inèrcia, canvis a la resta d’estructura del CME), si són per millorar, benvinguts siguin.

Desitgem molta sort i encerts a tots els nous nomenats de l’estructura de comandaments.

Només demanem una cosa, que tota l’estructura de comandaments es bolquin per fer possible la millora de les condicions de treball, laborals i de conciliació dels moss@s. Perquè ja fa molt de temps que la “tropa” són els grans oblidats del CME malgrat haver-ho donat tot i més en aquests darrers anys d’alta complexitat policial (Atemptats, procés, COVID…).

Tot aquest esforç mereix ja, d’una vegada per totes, una merescuda compensació.

Sempre Mossos d’Esquadra