PETICIÓ OFICINA DE SUPORT POLICIAL 24 HORES

by | abr. 28, 2021 | COMUNICATS ALTRES

Des de l’SME ens hem adreçat via escrit registrat al Director General per demanar que es creï una Oficina de Suport Policial que estigui activa les 24 hores. D’aquesta manera, els agents que tinguin dubtes pel que fa a la planificació d’horaris, vacances, APs, permisos, etc., podran resoldre’ls fora d’horari d’oficina, durant els caps de setmanes i dies festius.

És una solució que es va adoptar per part del Cos Nacional de Policia (CNP) per tal que els policies tinguessin la tranquil·litat de tenir una Oficina de Suport de referència que pogués resoldre qualsevol dubte o consulta, en qualsevol moment, els 365 dies de l’any.

Crear aquest tipus d’Oficina de Suport única al cos de Mossos d’Esquadra donaria un plus de qualitat a la gestió de personal i és per aquest motiu que des de l’SME, ens hem adreçat al Director General per demanar-ne la creació.

Evidentment, al marge de la possible creació o no d’aquesta Oficina de Suport, els delegats i delegades de l’SME hi continuarem sent per donar resposta a aquelles qüestions que puguis requerir.