PROPOSTA BASES CONCURS INVESTIGACIÓ

by | abr. 12, 2021 | COMUNICATS INVESTIGACIÓ

Aquest passat dijous 8 d’abril, l’Administració ens feia arribar la proposta provisional de les bases del concurs d’investigació. Unes bases que no podem difondre atenent entre altres, a qüestions com són la seva provisionalitat i les possibles esmenes i modificacions que es puguin produir, o el propi tipus de document.

El sindicat SME, no podem dir que ens alegrem de què ja ens hagin enviat aquesta proposta de bases, perquè en cap cas, són garantia que en breu es publiqui el concurs al DOGC. 

Han estat anys de reclamar i exposar la necessitat d’aquest concurs d’investigació. Recordem que des de 2014 no es publica cap concurs d’aquesta especialitat i ja portem gairebé 2 anys de promeses incomplertes exposant que el concurs es publicaria en breu.

De la lectura de la proposta de bases rebuda, hem observat que hi ha diverses qüestions esmenables. Davant aquest fet, el sindicat SME estem treballant per presentar tota una sèrie d’esmenes a les mateixes.

El divendres 16 d’abril hi ha prevista reunió amb l’Administració. En aquesta reunió tractarem tots aquells punts de les bases amb els quals no hi estem d’acord i a més, pressionarem per a què la publicació del concurs no pateixi més demores, i aquest, definitivament sigui una realitat.

Us anirem informant !!