Prou de màrqueting, Conseller

by | oct. 17, 2022 | COMUNICATS ALTRES

Aquest 14 d’octubre, endemà de la celebració de la Junta Local de Seguretat a Lleida, observàvem estupefactes, com la premsa es feia ressò d’un anunci que el Conseller d’Interior, el Sr. Joan Ignasi Elena, feia en el sí la mateixa Junta de Seguretat.

Segons el mateix Conseller, Interior planejava obrir una nova comissaria dels Mossos d’Esquadra a la ciutat de Lleida. Una notícia aquesta emmarcada en un clar context de màrqueting mediàtic, a la vegada fals i barroer, que malauradament, ara per ara, per a res pot arribar a ser una certesa.

La veritat és que la crua realitat de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra a Ponent com també a la major part d’arreu de Catalunya, és ben diferent.

 • Nombroses deficiències en dependències policials:
  – Falta generalitzada d’espai en molts llocs de treball.
  – Despatxos on es du a terme activitat laboral sense enllumenat i ventilació exterior.
  – Climatitzacions que no donen l’abast, o no funcionen.
  – Vestidors amb seriosos problemes d’espai en molts indrets.
  – Previsions d’obres i reformes que s’eternitzen i mai comencen.
 • Cada dia amb menys vehicles de tota mena fruit de males gestions i licitacions que queden desertes.
 • Mancança de material adient per a executar determinades tasques.
 • Anomalies en lliuraments d’uniformitat tot amb la previsió de la posada en funcionament d’aquella nova uniformitat que mai arriba.
 • Greus problemes en tot el referent a la gestió de la marihuana.
 • I així, més, i més, i més.

Siguem coherents Conseller, no pot ser que per falta de recursos econòmics no hi hagi manera d’arreglar la multitud de deficiències que tenim arreu del territori i, en canvi, estiguem anunciant per sorpresa de totes i tots, qüestions que no s’han debatut enlloc i que ara no toquen.

Des del nostre sindicat estaríem encantats no sols d’aquesta nova comissaria, sinó la de moltes més altres. No obstant això, ara mateix, ens donaríem per satisfets que comencessin a posar remei a les infinites anomalies i deficiències existents, que tantes i tantes vegades els hem traslladat en multitud d’escrits i reunions i que encara segueixen sense millora.

Sempre Mossos d’Esquadra