PROU! JA N’HI HA PROU!

by | abr. 6, 2021 | COMUNICATS ALTRES

INCOMPETÈNCIA GOVERNAMENTAL. Els qui ens manen, no se’n recorden de defensar-nos.

PENSAMENT POLÍTIC ELECTORAL. Uns i altres, a la recerca d’un grapat de vots. Ara mateix, a massa polítics, els mossos d’esquadra els importem ben poc.

PERMISSIVITAT INSTITUCIONAL I JUDICIAL. Decadència del nom de mossos d’esquadra. No tot s’hi val contra aquest gran grup de treballadores i treballadors de l’àmbit policial  a Catalunya que porten tan temps d’esforços.

COMUNICACIÓ I PERIODISME PROGRE/GUAI. Modernització no és crítica constant contra mossos i defensa aferrissada dels qui hi hagi a l’altra banda de mossos. S’estan perdent les bones formes informatives. Als qui encara seguiu informant nítidament, persistiu!

ETC., ETC., ETC.

Aquest cap de setmana els aldarulls en actes polítics han estat massa nombrosos.

En el nostre cas, arran d’aquestes actuacions hem de lamentar companys de moss@s ferits, i als qui des del SME, desitgem una ràpida recuperació.

Fins i tot, i possiblement per motius relacionats amb gestions del COVID, hem hagut de veure personatges llançant còctels molotov en comissaries policials, com ha estat el cas dels companys de PL de Matadepera. Traslladem el nostre suport a aquest cos policial, i com no pot ser d’altra manera, condemnem aquestes accions.

Toca aturar tot això, i no sols es feina dels propis policies.

Els governants, la resta de classe política, els òrgans judicials, els mitjans de comunicació, … hi teniu molt a dir i molt a fer.

O aturem aquest desgavell, o això se’n va tot a norris.

No volem acabar, sense agrair l’esforç de tan temps dels qui formem moss@s.

La professionalitat és absoluta. No tothom pot dir el mateix.

No tot s’hi val amb nosaltres, agradi o no, SOM MOSS@S !

Companys i companyes, teniu el nostre suport.