REUNIÓ COMISSIÓ INFRAESTRUCTURES 25 NOVEMBRE 2021

by | nov. 30, 2021 | COMUNICATS REUNIONS

De la darrera reunió d’infraestructures, l’Administració, ha informat de les diferents actuacions planificades pel proper 2022, així com les actuacions en curs de projectes i millores.


En referència a les grans obres:
Comissaria de la Jonquera: El seu inici està programat per mitjans de desembre 2021, realització 18 mesos.
• Comissaria de Torredembarra: El contractista ha desistit del contracte. Amb la nova licitació es preveu que tindrà un retard de 6 mesos.
Comissaria de Mollerussa: Projecte programat per al juny de 2022.
 ABP San Martí: Redacció i adjudicació termini 12 mesos i projecte setembre de 2022.


Referent a les Reformes Ampliació i Millores (RAM) en diferents centres de treball:
• Salou: Vestuaris i porta d’aparcament la previsió de la data de finalització és al maig de 2023.
• Sitges: Vestuaris es troben actualment en fase d’inici.
• Les Corts: Garjoles. De la última avaluació de Riscos efectuada s’efectua substitució d’il·luminació , referent a la climatització estarà per l’estiu de 2022.
Banyoles: Hi ha prevista modificació del sistema d’obertura de portes de l’àrea de custòdia de garjoles. Respecte a els vestidors hi ha en estudi la viabilitat de solucions que es poden aplicar.
El Vendrell: S’estan buscant solucions a la porta d’accés i proteccions.
Tarragona: Tema plaques solars i voltaiques, durant el transcurs del primer trimestre del 2022 estarà en ple funcionament.
Terres de l’Ebre: Com a Tarragona, també hi ha previsió de plaques solars i voltaiques al primer trimestre de 2022.
• Mollerussa: Després de 3 anys i la vergonya de la situació, la instal·lació de mòduls s’efectuarà la segona quinzena de desembre d’aquest 2021. Al gener de 2022, es farà modificació de vestuaris per tal de fer-los més grans. Les obres finalitzaran en tres o quatre mesos.
Edifici 112 sala de comandament: Referent a la il·luminació, ventilació i sorolls, amb l’ampliació de plantilla es realitzarà la seva corresponent remodelació.


Altres qüestions tractades:
Amb les noves promocions, es pretén un augment del personal femení en el CME. Aquest fet dificultarà les condicions en moltes comissaries pel que respecta a les infraestructures, especialment a les agents. Actualment, ja hem tingut situacions on els vestidors han quedat totalment extremadament petits. Exemple Banyoles, Mollerussa, Les Borges, Mollet i tants altres.
Casos com el nyap dels vestidors de la comissaria de Banyoles, inaugurada fa escassament un any, on els vestidors femenins no donen cabuda a les treballadores que hi estan destinades, no poden tornar a succeir. Cal un pla ambiciós amb molts aspectes d’infraestructures.


Sempre Mossos d’Esquadra