REUNIÓ PROMOCIÓ CAPORAL/A

by | abr. 8, 2022 | COMUNICATS ALTRES, COMUNICATS REUNIONS

Aquest dijous 7 d’abril, els sindicats representatius del CME i l’Administració ens hem reunit per aclarir alguns aspectes del concurs de promoció de caporal/a.

L’Administració ens informa de les següents qüestions:

• S’ha canviat el sistema de llistes de destinacions atenent a què quan es van fer per al concurs oposició de sergent/a, van constatar que amb el sistema anterior, sortien perjudicats alguns participants. El canvi produït en el sistema de funcionament de les llistes de destinacions fora causat per aquests motius.

• Amb el sistema anterior, una vegada repartits els llocs de treball es movia a persones que per la seva idoneïtat es feia necessari adscriure’ls a un lloc de treball diferent. Això provocava que quedessin llocs de treball vacants i participants que haurien preferit anar a alguns d’aquests llocs. En canvi, amb el sistema actual, això no es produeix, no queden llocs vacants, i cap persona en surt perjudicada.

• Es produeix una lleugera diferència entre els llocs de treball de les llistes, en respecte els llocs de treball oferts al concurs. De 218 llocs de treball, només en surten 201 a les llistes. Davant aquest fet, ens han donat la següent explicació:

Hi ha algunes persones que de forma justificada i amb informes que ho recolzen, estan participant actualment de forma activa en casos concrets, i en conseqüència és del tot necessari que segueixin allà. Per tant, segons l’Administració, queda plenament acreditada la necessitat que aquestes persones no marxin del lloc que tenien assignat prèviament al concurs.

Sempre Mossos d’Esquadra