REUNIÓ REGIONAL CAMP DE TARRAGONA 25 FEBRER

by | març 31, 2021 | COMUNICATS REUNIONS

Us traslladem les qüestions destacades de la reunió en la qual hem estat partícips:

Seguretat dependències policials: Tornem a reivindicar la falta de seguretat a les comissaries (vidres i vidrieres externes de les comissaries, zona baixa de les peixeres, tancament de portes, etc.)  Una llarga reivindicació davant la qual la nostra administració ha fet cas omís al llarg d’aquests anys i així ens ha anat. 

Temperatures comissaries:  Es tracta d’un altre tema repetitiu. l’Administració informa que es farà un nou estudi per revisar totes les comissaries per tal de fer una proposta que elevaran a Planificació d’Infraestructures del Departament d’Interior.

Pla de Costes:  No es té previst a dia d’avui o no es té noticies si es tindrà pla de costes per aquest 2021, degut a la situació turística .

Tauletes: Ens informen que a la Regió s’esperen 1000 Tauletes (tablets) amb els seus accessoris, i que es redistribuiran una vegada es tinguin.

Vacances UI:  Sobre la problemàtica entre les vacances i el solapament de les guàrdies de UI ens informa el Comissari Estela que tractarà aquest tema amb els caps de les UI per tal de minimitzar la problemàtica, ja que es un punt lògic de debat.

Comisos vehicles:  Problemàtica amb els vehicles comissats per un comís Judicial. Es recalca que els membres del cos de Mossos d’Esquadra, hem d’EVITAR dipositar els vehicles a les comissaries. Les comissaries NO tenen un espai destinat i és el departament de Justícia qui s’ha de fer càrrec del vehicle, NO nosaltres.

Personal administratiu:  A la reclamació de què es fiqui més personal administratiu per les baixes que existeixen, i que generen un mal funcionament amb els companys de Suport. Ens informen que aquest procediment, sent molt eficient, té una durada mínima de 2 mesos per poder seleccionar a un treballador/a. Ens garanteixen que es farà el possible per evitar noves situacions de retard en el còmput d’hores, etc., dels agents.

Cap de guàrdia de trànsit:  Amb l’objectiu d’evitar mal entesos a l’hora d’activar-lo, es reclama novament que es determinin per escrit, quines són les seves funcions.

CD Salou: S’està instal·lant un contenidor extern pel material orgànic intervingut, i així no tenir-ho dins de la Comissaria. Falta la col·locació d’una llosa de repartiment de carregues, donat que el terreny és de terra no compactada i això en dificulta la seva instal·lació.

Qualsevol dubte o suggeriment no dubtis en contactar-nos.