Serà el 7 de novembre!

by | oct. 24, 2023 | COMUNICATS ALTRES

Després de la reunió d’ahir el cos de mossos d’esquadra demana una mobilització. SAP i SME estan disposats a liderar-la, però és imprescindible que sigui el màxim unitària possible

És evident que el Departament d’Interior està jugant amb el cos de mossos d’esquadra i l’està portant des de fa temps a una situació límit que de no fer res, pot acabar resultant insostenible.

La manca de legitimitat externa que pateixen els cossos de seguretat de Catalunya fruit de les polítiques del Govern, afegida a la greu situació interna provocades per decisions polítiques que des de fa massa temps ve patint el cos de mossos d’esquadra fa que a dia d’avui, una àmplia majoria de mossos i mosses d’esquadra pateixin un sentiment de desafecció enormement preocupant.

A més, després de la reunió d’ahir així com del seu resultat i escoltant les reaccions que des de diferents parts del territori ens està fent arribar el col·lectiu és evident que cal fer alguna cosa per denunciar la greu situació de la Policia de la Generalitat.

Per tot plegat, des del Sindicat Autònom de Policia (SAP) i des del Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME), estem disposats a lideraraquest sentiment col·lectiu i, amb l’ànim de fer-lo arribar a l’opinió pública, estem disposats a donar el pas que una àmplia majoria del cos ens demana.

A aquest efecte, el proper 7 de novembre i aprofitant el monogràfic sobre seguretat pública previst en el Parlament de Catalunya creiem que pot ser una bona data per fer-nos visibles.

No obstant i adreçant-nos directament al nostre col·lectiu, cal que siguis tu (mosso i mossa d’esquadra) qui decideixi què vols fer i per on vols seguir.

Perquè la mobilització col·lectiva, a més de ser una eina per la legítima reivindicació de les nostres condicions laborals, ha de ser útil per enviar un missatge clar a aquells i aquelles que ens representen i/o a aquells i aquelles a qui servim.

El 7 de novembre pot ser la data que et toqui a tu fer-te escoltar. Per tant us demanem que estigueu atentes i atents perquè de mobilitzar-nos serà imprescindible que ho fem amb la màxima unitat possible.

No podem resignar-nos a la manca de legitimitat que patim, ni tampoc en la millora mínima de les nostres condicions laborals. No podem resignar-nos per la manca de projecte i no podem resignar-nos ni tant sols que s’acabi imposant una política d’aparador que en res beneficia el servei de seguretat pública de Catalunya.

SAP i SME estem disposats a donar el pas! Que ho fem plegats i plegades només dependrà de tu.

SAP-SME Junts, serem millors!