Situació actual Mossos d’Esquadra

by | oct. 17, 2022 | COMUNICATS ALTRES

Des de L’SME lamentem la pèssima imatge que des d’alts òrgans del Departament d’Interior i des d’alguns màxims escalafons policials s’està donant d’aquest gran cos policial a qui tenim la sort de representar.

Els qui treballem en aquesta preuada professió, el que necessitem és coherència i estabilitat, i no canvis constants que no ens porten a res. Com no ens porten enlloc determinades filtracions informatives que, interessades o no, hem anat observant en el decurs dels últims dies.

Mentrestant tot això passa, molts problemes laborals del cos de Mossos segueixen sense solucionar. Les mancances són greus en molts àmbits i en massa ocasions, part de solucions es produeixen per la bona fe dels mateixos treballadors/res que formem part d’aquest col·lectiu.

Els furts, els delictes de tota mena, els accidents de trànsit, l’ordre públic, les investigacions, i totes aquelles qüestions relacionades amb el món policial, no s’aturen i ens toca seguir.

Afortunadament, com sempre, la bona feina policial continua gràcies a la gran vàlua i bon treball dels escalafons més baixos, que, al cap i a la fi, són els qui sempre hi som i amb qui la societat pot comptar quan ens necessiti.

Sempre Mossos d’Esquadra