SOL·LICITEM UN INCREMENT RETRIBUTIU

by | maig 27, 2022 | COMUNICATS ALTRES

Des del sindicat SME, hem adreçat un escrit al Conseller d’Interior el Sr. Joan Ignasi Elena i Garcia, demanant-li un augment retributiu per al personal del CME.

En l’escrit presentat, hem sol·licitat que com a membre del Govern de Catalunya doni trasllat al Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Pere Aragonés, de la nostra reclamació i de la necessitat que s’apliqui.

El fet és que quan va haver-hi la profunda crisi d’anys enrere, tots els mossos i mosses d’esquadra ens vam haver d’estrènyer el cinturó, vam patir retallades retributives per part de l’estat, però a la vegada també per part de la Generalitat.

Tant va ser així, que la Generalitat de Catalunya ens va retallar part de diverses pagues extraordinàries de diferents anys, aplicant la retallada sobre el complement específic en el qual hi té competències.

Després d’aquell gran esforç per part de tot el col·lectiu, ara estem en una situació on són els treballadors i treballadores els qui necessitem suport i ajut.

Una inflació descontrolada, carburants a preus rècord, aliments i cistella de la compra en general pels núvols, etc., impliquen una pèrdua de poder adquisitiu a un ritme diabòlic.

Per aquests motius hem tramès petició al Govern de la Generalitat de Catalunya a través del conseller d’Interior, per tal que ara sigui la Generalitat qui faci un esforç per als seus treballadors i treballadores del cos de Mossos d’Esquadra, de la mateixa manera que aquests ho vam fer per la Institució catalana i pel bé de la societat quan així va ser necessari.

Sempre Mossos d’Esquadra