Tancament per fred de la zona de detinguts de la comissaria de les Borges Blanques

by | gen. 12, 2024 | COMUNICATS ALTRES

Adrecem escrit denunciant novament una situació existent en massa indrets de Catalunya i reclamem una solució al respecte.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i el Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL)  han estat nombroses les ocasions en què hem denunciat el mal funcionament dels sistemes de climatització tant de fred com de calefacció en les diverses comissaries d’arreu de Catalunya. Una anomalia que es repeteix any rere any, provocant haver de treballar en unes condicions indignes.

En aquesta ocasió, un cas lamentable es produeix a la comissaria de Les Borges Blanques, on tornem a denunciar el fred existent en aquestes dependències.

Des de què ha començat l’hivern el/les agents de l’esmentada comissaria, han de pal·liar el fred amb calefactors a totes les estances.

Sense valorar la despesa elèctrica que suposa tenir més d’una desena de calefactors tot el dia engegats, el problema més greu rau en la zona de custòdia de detinguts, on tot i haver-hi elements de calefacció portàtils, no s’aconsegueix que la temperatura superi els 14 graus.

Aquest fet, ha provocat que s’hagi pres la decisió de tancar la custòdia de detinguts i  traslladar-los a la comissaria de Mollerussa. Uns trasllats d’una comissaria a una altra, motivats per problemes que ja fa temps que es venen denunciant, i que haurien sigut evitables.

Qui ha de ser el responsable per què d’una vegada per totes s’arregli aquesta problemàtica repetitiva tots els anys en nombroses destinacions?

Des dels nostres sindicats ho tornem a reiterar “JA N’HI HA PROU DE PASSAR CALOR I FRED A LES COMISSARIES”.

Per tot plegat, sol·licitem que s’efectuï amb la major celeritat possible, una revisió, reparació  i/o substitució dels aparells de climatització que es trobin en mal funcionament.

SAP-SME Junts, serem millors!