UOM SENSE MÈRIT D’EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

by | abr. 27, 2021 | COMUNICATS INVESTIGACIÓ

Fa gairebé dues setmanes que l’Administració ens va fer arribar una proposta de bases del concurs d’investigació. 

En aquestes bases es preveu que la experiència professional es valorarà fins a 10 punts com a màxim, i que la puntuació s’obté pel fet d’haver ocupat o estar ocupant llocs de treball de la especialitat, sigui per adscripció provisional, definitiva o comissió de serveis.

Sorprenentment, els efectius que presten servei des de fa anys a la UOM (Unitat Operativa de Mobilitat), no generaran aquest mèrit, tot i tenir una dilatada experiència professional.

Segons ens va informar l’Administració, no era possible que els agents d’aquesta unitat, generessin aquest mèrit per qüestions tècniques esdevingudes del fet que és una unitat que mai ha sortit anteriorment a concurs. Que per tant, tot i existir la unitat, tenir-hi agents treballant i fer les tasques específiques d’investigadors, oficialment no ha estat mai fins ara inclosa dins d’investigació.

L’ SME des del principi hem mostrat el nostre total desacord amb aquest fet i a aquells agents de la UOM que es van posar en contacte amb nosaltres, ja els vam informar degudament de com procedirem a partir d’ara.

El proper 7 de maig estem convocats a Consell de Policia, com no pot ser d’altra manera exposarem aquesta qüestió.