AGENTS, ENHORABONA PER LA NOVA FITA PROFESSIONAL ASSOLIDA!

by | jul. 29, 2021 | COMUNICATS ALTRES

Des del Sindicat de Mossos d’Esquadra volem donar l’enhorabona a totes aquelles persones aspirants que heu aprovat el Curs bàsic de policies 2020-21 a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Les nostres més sinceres felicitacions per haver superat aquest repte. Sou la nova promoció de policies i formeu part d’un cos clau per garantir la seguretat i l’ordre públic en una societat democràtica, de dret i plural com la nostra. Sigui quina sigui la vostra destinació, Policia Local o Cos de Mossos d’Esquadra, ens sentim profundament orgull@s de presenciar aquesta nova etapa de les vostres vides professionals.

Us volem acompanyar en aquest camí, i és per això que l’SME es posa a la vostra disposició per tot el que necessiteu. El nostre sindicat lluitarà cada dia per assegurar els vostres drets i la vostra satisfacció laboral i personal. Com afiliats a l’SME disposareu dels millors serveis jurídics dins l’àmbit sindical, així com un ampli catàleg de cursos de formació reconeguts a un preu immillorable. Els delegats de la nostra xarxa tenen una provada experiència en la defensa de les necessitats laborals de moss@s i policies locals.

De la mateixa manera, volem agrair a la resta d’aspirants la motivació i l’esforç per voler formar part del cos policial. Mai ha de considerar-se un fracàs no aprovar, sinó una experiència que ens nodreix de valor per afrontar el futur. Us encoratgem a no desistir i mantenir la vostra obstinació en aquest camí. De segur que ho aconseguireu!