Ampliació termini gaudiment assumptes personals

by | gen. 19, 2023 | COMUNICATS ALTRES

Un any més, tornem a arribar a pocs dies de finalitzar l’any policial i, novament ens trobem amb diverses problemàtiques a propòsit del gaudiment de les hores d’assumptes personals.

Fa temps que detectem que s’estan desestimant sol·licituds de permisos per assumptes personals per necessitats de servei i això comportarà que les hores d’assumptes personals de què disposen els agents, en arribar el final de l’any policial en curs, no les hauran pogut gaudir.

Tenim alguns casos, en què fins i tot s’han denegat els permisos fins a deu vegades. Aquest extrem no el podem permetre.

Des de l’SME proposem diverses opcions:

  • Perllongar el termini de gaudiment dels APs més enllà de la fi de l’any policial.
  • Possibilitat de cobrament com a hores extres les hores d’APs no gaudides.
  • Acumular a la borsa d’hores acumulades.

Totes tres opcions a elecció voluntària del treballador/a.

Amb tres opcions possibles, és molt més fàcil per a totes les parts donar solució a un problema que any rere any es va produint.

Per tot plegat, hem peticionat una reunió urgent per tractar aquest tema i que aquestes mesures, puguin ser incorporades a la Instrucció d’APs per tal que quedin regulades i es puguin aplicar cada any.

De la mateixa manera, hem adreçat un escrit al Director General per tal que es tingui en compte la nostra proposta i es posi solució a la problemàtica dels assumptes personals de forma definitiva.

Sempre Mossos d’Esquadra