AQUESTA ÉS LA PREVISIÓ EN LA NOVA UNIFORMITAT

by | març 31, 2021 | COMUNICATS USC

S’ha iniciat la tramitació interna al Departament d’Interior per publicar properament la licitació de la nova uniformitat dels agents d’USC. L’objectiu establert és que durant els propers 18 mesos puguin equipar-se la totalitat dels agents de Seguretat Ciutadana de la PG-ME, i els terminis serien : 

  • 5.500 efectius abans de finalitzar el 2021.
  • Els 5.500 restants durant el primer semestre de 2022. 

La contractació dotarà de les següents peces de roba a cada agent: 

  • 4 camises de màniga curta  i  3 camises de màniga llarga. 

Seran peces de roba tècnica elàstica i transpirable, pensades per a la realització de les tasques pròpies de la funció policial. De color blau marí fosc, amb el canesú vermell, amb detalls en blanc i botons foscos, lleugerament entallades, es confeccionaran en versions per home i dona.

  • 4 pantalons elàstics amb 2 folres interiors. 

Seran de roba mono elàstica. El pantaló, de color blau marí fosc, disposarà d’un folre interior desmuntable, amb característiques de paravent per tal que els agents puguin fer front a diferents condicions meteorològiques amb unes bones condicions de confort tèrmic.

  • 1 caçadora tècnica amb desmuntable tèrmic interior.  

Amb una peça desmuntable tèrmica interior, estarà adaptada  amb l’objectiu de protegir contra el fred. Tindrà gran capacitat aïllant, amb característiques de paravent, transpirable i amb impermeabilitat suficient per a ser utilitzada com a capa exterior en funció de la meteorologia. Confeccionada amb teixit elàstic, serà de color blau marí fosc, amb el canesú vermell i detalls en blanc.

  • 1 gorra operativa.

La gorra serà de teixit tècnic i de reixeta de color blau nit, de forma octogonal i ovalada, composta de casc, banda i visera blau marí fosc pensada per a la realització de les tasques pròpies de la funció policial. 

La nova uniformitat era més que necessària i esperada pels agents de seguretat ciutadana de la Policia de la Generalitat – Mossos Esquadra. 

Una  demanda  llargament  reivindicada   per totes  les  organitzacions  sindicals.  Ja tocava!