ARA ARREGLAREM LES COMISSARIES ?

by | abr. 6, 2021 | COMUNICATS ALTRES

No suficient amb la vergonya viscuda aquests dies d’aldarulls i atacs contra els qui exercim la professió de policies, ara ens toca llegir o escoltar declaracions que ens avergonyeix, on de boca d’alts comandaments policials i responsables del departament incloent el propi conseller, es posa de manifest que cal reforçar la seguretat de les dependències policials.

La qüestió en si, no ens avergonyeix perquè no sigui veritat. El que ens avergonyeix és que els sindicats portem anys i anys advertint i denunciant la necessitat d’incrementar la seguretat de les nostres dependències policials, i uns i altres, heu “passat de tot”. 

Ara tot són presses? Ara arreglarem les comissaries? O sols les trencades? …

Quasi sempre heu negat les nostres reivindicacions perquè la policia de la Generalitat havia de ser una policia propera i no hi havia necessitat d’establir certes reformes en seguretat a les comissaries. 

Ara resulta, que si cal fer canvis. Pel que sembla “calen modificacions per prevenir actes de vandalisme”, “han detectat un important nivell d’agressivitat i de violència” o fins i tot, com el mateix Conseller d’Interior manifestava “no pot ser que les comissaries siguin llocs insegurs per a la policia”

Van tard, molt tard, massa tard!  Estaven advertits. Això no ve d’ara, ve de temps, i la seguretat no sols va per aquest aldarulls, va de moltíssims altres factors i elements passats, presents i que puguin esdevenir en un futur.

El proper 11 de març tenim una nova reunió de la comissió d’infraestructures, novament des del SME exposarem les nombroses deficiències existents.

Esperem que el proper govern, amb els seus respectius càrrecs que assignin, inverteixin a fons en aquest problema i no perdin més el temps en una qüestió cabdal com és la seguretat de les dependències policials de moss@s d’arreu de Catalunya.