ASPIRANTS, ISPC I AGOST

by | jul. 20, 2021 | COMUNICATS USC

Falta de previsió i informació, poc respecte cap als futurs policies de Catalunya, manca d’empatia cap a uns/unes alumnes que han hagut de realitzar un intens curs formatiu a l’ISPC. Totes aquestes qüestions negatives són les que ara mateix afecten els/les actuals aspirants que es troben a l’ISPC.

La societat en general té dret a poder-se planificar la vida i les persones aspirants del Curs de Formació Bàsica Policial, també. Com a sindicat policial, no podem acceptar aquesta escassetat informativa i poca previsió inicial en l’esdevenir d’unes activitats formatives que repercuteixen de forma negativa en la persona afectada.

Aquests dies, molts i moltes aspirants, ens heu fet notar les vostres inquietuds respecte del Curs de Formació Bàsica Policial durant aquest mes vinent. En aquest sentit, després de diverses gestions efectuades, us traslladem informació que des de la Direcció de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) se’ns ha traslladat respecte a la situació de les persones aspirants que actualment es troben en el Curs de Formació Bàsica Policial (CFBP).

• La situació administrativa dels alumnes del CFBP no contempla un període de vacances, per tant, no hi ha una planificació d’aturada, com a tal, de l’activitat lectiva.
• A causa de la pandèmia i al consegüent confinament d’algunes seccions, s’han hagut de reprogramar classes pendents, arribant aquestes fins al 13 d’agost.
• Així mateix, entre el 9 i el 26 d’agost està previst un programa d’acollida als alumnes de la PGME, per tant, entre aquestes dates, els alumnes hauran d’assistir a dues jornades per fer aquesta acollida.

Des de l’SME continuarem treballant per millorar la deficient situació generada i que des de l’ISPC s’informi amb la màxima celeritat possible de quines són les afectacions en l’alumnat per aules i dates. Cal assolir una millora en la conciliació familiar, social, i de tota mena en aquests aspirants futurs policies de Catalunya.

Com sempre, qualsevol dubte, inquietud o qüestió similar que necessitis, no dubtis en contactar amb nosaltres. A l’SME, hi som per ajudar-te!