CONCURS DE TRÀNSIT: Un altre despropòsit i falta de respecte

by | juny 14, 2024 | COMUNICATS TRÀNSIT

Tornem a denunciar la falta  de professionalitat per part de l’Administració, la manca d´organització i nul respecte als efectius de l´especialitat de Trànsit.

Els especialistes de TRÀNSIT en pràctiques no es mereixen aquesta manca de respecte que estant patint des del dia que van començar aquesta convocatòria.

Vam denunciar la manca de planificació un cop va finalitzar el curs de l´ISPC, on va haver-hi dues setmanes perdudes on alguns efectius van fer formació a les ART i altres no. Vam denunciar la falta d´uniformitat per a poder començar les pràctiques, AVUI EN DIA, TENIM ENCARA COMPANYS/ES QUE NO HAN REBUT LA FUNDA D´ARMILLA, però a aquesta administració no els preocupa la seguretat de les persones i, la resposta es que algun dia d´aquests arribaran.

Desprès, vam tenir les problemàtiques amb la llicència d´estudis per la primera fase de conducció de motocicleta, on cada ART va interpretar de manera diferent la planificació dels dies que havien entre dates del curs i fins a ultima hora (el mateix dia), no es va donar una directriu única i clara a totes les oficines de suport.

Quan creus que no es pot fer més malament, surt la convocatòria de la formació de motocicleta 2 i planifiquen aquesta sense respectar les vacances dels companys i companyes. Resultat, desenes d’agents veuen que tenen el curs en el seu període de vacances. Un altre NYAP! I no serà perquè des de suport de les ART, no fessin la seva feina, ja que van informar perfectament dels períodes de vacances que tenien assignats els companys/es de pràctiques per tal de que no passés això. Una feina que malauradament, no ha servit de res, perquè ni se l´han mirat.

Però aquí no acaba la cosa, una vegada més es posa en coneixement aquesta problemàtica i, l´Administració i l´ISPC donen directrius de que els companys i companyes que tenen vacances a les dates planificades, es busquin la vida i facin permutes de dates amb altres companys i companyes!

De veritat que aquesta és la serietat d’aquest procés?

La falta de professionalitat l´ha de solucionar la persona afectada?

Els companys i companyes han d´anar fent aquesta recerca?

Els/les agents han de demanar favors per la pèssima gestió de l’Administració?

Que passa amb els companys/es que no trobin a ningú per fer aquesta permuta?

Que passa a les ART on son menys efectius de pràctiques i es mes complicat trobar aquesta possibilitat??

També resulta greument vergonyós que els companys de l´ART de la RP Alt Pirineu i Aran, hagin de desplaçar-se fins a la l´ART RPC per poder fer aquesta formació cada dia, cosa que comportarà desplaçaments i molt temps, fora de les hores de formació planificades. Demanem que es consideri aquest punt i es pugui fer a la seva ART.

De la mateixa manera, tots aquells efectius que hagin de fer aquesta formació lluny del seu domicili, sol·licitem que es valori la possibilitat de fer aquesta formació en una destinació propera al domicili que tenen establert.

Des del SME-FEPOL I SAP-FEPOL sol·licitem que ES RETIRI aquest llistat (cosa que fan bastant sovint per reiterades errades de l’Administració en altres convocatòries).

Exigim que es torni a planificar aquesta formació respectant els períodes de vacances concedits. Els companys i companyes de pràctiques de l´especialitat, ja estan farts d´aquesta convocatòria i la manca de respecte i poca professionalitat de l´Administració en aquest procés.

Durant el Consell de Policia d´aquest 14 de juny, denunciarem aquesta incidència per tal de què aquest desastre, es solucioni per part dels qui l´han causat, no per part dels professionals de trànsit que son víctimes d’aquesta nefasta gestió.

La Secció Sindical de l´especialitat de Trànsit del SAP i SME, continuarem defensant i lluitant per la nostra especialitat.

Qualsevol dubte o aclariment no dubteu en contactar amb els vostres delegats/des.

SAP-SME Junts, serem millors!