CONSTITUÏDA LA FUNDACIÓ MOSSOS D’ESQUADRA

by | maig 5, 2022 | COMUNICATS ALTRES

Aquest dijous 5 de maig ha tingut lloc l’acte de constitució de la Fundació del cos de Mossos d’Esquadra.

Una Fundació que neix a partir de l’Associació d’Amics de la Policia de la Generalitat Mossos d’Esquadra que es va constituir per donar resposta a diferents necessitats detectades que implicaven portar a terme diferents projectes i iniciatives del cos, així com de contribuir en el benestar dels membres del cos i de les seves famílies.

Els principals objectius de la Fundació són:

• Fomentar i difondre la cultura de la prevenció i seguretat en la ciutadania.
• La protecció social dels membres del cos de Mossos d’Esquadra i els seus familiars.
• El manteniment i la difusió de la memòria històrica del cos.

El finançament de la Fundació es realitzarà mitjançant patrocinis o donacions, mecenatge, i per aportacions voluntàries de les persones benefactores, essent aquestes últimes, totes aquelles qui formant part del cos de Mossos d’Esquadra, voluntàriament desitgin ser-ho.

L’organisme està presidit pel director general de la policia, Pere Ferrer, i la vicepresidència compta amb el cap del cos de Mossos d’Esquadra, el comissari Josep Maria Estela.

Entre els altres membres de la Fundació hi ha el president de l’Associació d’Amics de la Policia, el comissari Josep Codina, representants del cos de Mossos d’Esquadra, com el comissari Eduard Sallent i la Intendenta Rosa Bosch, així com membres dels diferents sindicats policials i representants de la societat civil.

Una vegada constituïda l’esmentada Fundació, hem celebrat la primera reunió en la qual s’ha decidit identificar i gestionar els primers ajuts per a les persones orfes menors d’edat.

Us anirem informant de més qüestions significants que puguin ser d’interès en referència a la posada en marxa d’aquesta llargament reivindicada Fundació de Mossos.

Sempre Mossos d’Esquadra