Continuem amb el concurs de trànsit

by | juny 27, 2024 | COMUNICATS TRÀNSIT

Després d’haver denunciat les quantioses anomalies en el procés, aconseguim posar solució a l’assumpte de les vacances en quasi el 100% dels nombrosos casos que ens vau traslladar.

El divendres 14 de juny, la secció sindical de trànsit del SAP-FEPOL i SME-FEPOL vam tornar a denunciar públicament i per escrit la manca d’organització i nul respecte als nous efectius de l’especialitat de Trànsit, així com la falta de professionalitat per part de la nostra Administració. Comunicat CONCURS DE TRÀNSIT: Un altre despropòsit i falta de respecte.

Una vegada més, denunciàvem entre altres, qüestions referents a manca d’uniformitat de l’especialitat, i sobretot, el greu problema que havia sorgit en la convocatòria de la formació de motocicleta 2 en atenció al lloc on es faria el curs i, la planificació que s’havia efectuat sense respectar les vacances de les persones partícips en el procés de trànsit.

Davant d’aquell fet, vam fer una crida als especialistes que es trobaven en una situació complicada o límit que no havien buscat i per la qual, en alguns casos perillava la superació del concurs oposició i en conseqüència l’obtenció de plaça a l’especialitat de trànsit.

Van ser un bon nombre de companyes i companys que es van posar en contacte amb les nostres organitzacions sindicals sol·licitant ajuda. A dia d’avui, fruït de nombroses gestions efectuades, ens plau comunicar-vos que la pràctica totalitat dels casos s’han resolt satisfactòriament amb l’ajut, bona feina i, bona predisposició del servei d’administració de l’ISPC i, sobretot, de la CGMO.

Sabem que encara ens queda feina per a fer, i tenim situacions concretes que cal millorar.

Des de la secció sindical de trànsit del SAP-FEPOL i SME-FEPOL continuem treballant dia a dia per a tots vosaltres i per a portar l’especialitat de trànsit al lloc on es mereix.

SAP-SME Junts, serem millors!