DEFINITIVAMENT, HI HAURÀ CURS DE SALA.

by | febr. 21, 2022 | COMUNICATS ALTRES

Des de l’SME fa temps demanem que tots els/les agents que ocupen un lloc de treball a la Sala, han de tenir el curs d’operadors/res de Sala. Ara, sembla ser, que l’Administració ha considerat que és el moment d’atorgar aquest curs a efectius de Sala que encara no el tenen.

Davant tot plegat, la SGRH està preparant el primer curs online per a agents que en aquests moments estan d’operadors a la Sala 112.

Des del nostre sindicat, ens alegra que finalment l’administració decideixi donar formació als membres que estaven en aquesta situació de mancança formativa per fer la seva feina professional.

Pel que respecta la tipologia del curs, aquest es farà Online per la plataforma Webinar de l’ISPC, fent que els agents no hagin de desplaçar-se, amb l’excepció dels exàmens, que es faran presencialment.

No obstant això, a banda de la satisfacció que finalment es pugui donar a aquesta formació, des del nostre sindicat lamentem, que aquesta notícia que afecta tants moss@s, des d’un primer moment NO hagi estat informada a tots els Sindicats del Cos per igual.

Des de l’SME hem estat molt partícips en la gestió d’assolir la realització de l’esmentat curs. D’aquí, que considerem que és una falta de respecte que des de l’Administració i Comandaments del cos, únicament s’hagi informat de la realització de l’esmentat curs al sindicat que es fa dir “majoritari”.

No entenem que encara puguin passar aquestes situacions interessades.

Valgui la redundància, ens quedarem amb el més important, que no és altra cosa que les persones que estan a TOTES les Sales de Comandament, puguin dur a terme aquest curs tan necessari. Per la resta, com sempre, seguirem lluitant a la recerca de noves millores pel col·lectiu.

Sempre Mossos d’Esquadra