El Departament d’Interior convoca una reunió de negociació a dos dies de la manifestació del 27-M

by | maig 23, 2023 | COMUNICATS ALTRES

Després de dos mesos en silenci, el Departament torna a convocar als sindicats a la mesa de negociació

Barcelona, 22 de maig del 2023

Dos mesos portava el Departament d’Interior en silenci. Des del 23 de març (darrera reunió de la Mesa de Negociació) el col·lectiu no havia tornat a saber com estava la negociació. Una negociació que de facto (malgrat el que s’ha dit) estava absolutament aturada.

Mentrestant, la nostra postura (havent fet públic el que volem) ha estat sempre la mateixa: volem cobrar més (increment de 3290 euros), treballar menys (jornada laboral de 1520 hores) i que es compensi la disponibilitat i el treball en dies festius.

Des de finals de març, ni la postura del Departament, ni la dels altres sindicats sabem quina és, malgrat especialment la segona part ha intentat donar la imatge que ja tot estava fet.

Per tant, les organitzacions signants esperem veure quina serà (per fi) la postura del Departament i quina serà (per fi) les propostes de màxims, d’aquelles organitzacions sindicals que (més enllà de sumar-se o no a les mobilitzacions) fins ara no les han manifestades.

En contrapartida, i en previsió que el resultat de la reunió del proper dijous no sigui l’esperat, les organitzacions signants mantenim la convocatòria de la manifestació pel proper 27 de maig.

Recordem però que el 24 de maig (a les 11:00 hores i a les 18:00 hores) s’han organitzat assembles virtuals per a totes aquelles persones que vulguin saber més del nostre posicionament i de les nostres intencions es puguin connectar.

Pots connectar-te a les assemblees clicant a: matí i tarda