ENHORABONA, AGENTS DE LA NOVA PROMOCIÓ!

by | oct. 2, 2021 | COMUNICATS USC

Des del Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME) volem donar l’enhorabona a totes aquelles persones aspirants que heu llençat la gorra aquest dissabte a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Un total de 1.247 alumnes heu recollit el vostre diploma com a agents de la 34a promoció de Policia de Catalunya: 675 del Cos de Mossos d’Esquadra i 572 de les policies locals. A més a més, ens il·lusiona veure que hi ha 363 dones en aquesta promoció, un augment del 3% respecte a l’any anterior: 200 del cos de Mossos d’Esquadra i 163 dels cossos de policies locals.

Sigui quina sigui la vostra destinació, Policia Local o Cos de Mossos d’Esquadra, ens sentim profundament orgullos@s de presenciar aquesta nova etapa de les vostres vides professionals. Sou la nova promoció de policies i formeu part d’un cos clau per garantir la seguretat i l’ordre públic en una societat democràtica, de dret i plural com la nostra. 

L’SME us vol acompanyar en aquest camí. És per això que ens posem a la vostra disposició per a tot el que necessiteu. El nostre sindicat lluitarà cada dia per assegurar els vostres drets i la vostra satisfacció laboral i personal. Som el sindicat de confiança de mossos, mosses i policies locals.

Com afiliats a l’SME disposareu dels millors serveis jurídics dins l’àmbit sindical, així com un ampli catàleg de cursos de formació reconeguts a un preu immillorable. Els delegats de la nostra xarxa tenen una provada experiència en la defensa de les necessitats laborals de moss@s i policies locals.

De nou, les nostres més sinceres felicitacions per haver superat aquest repte. Benvinguts i benvingudes!