Es posa fi al fred intens de la comissaria de les Borges Blanques

by | gen. 23, 2024 | COMUNICATS USC

Tot just una setmana després de la nostra denúncia, aquestes instal·lacions policials han rebut una nova caldera i els operaris ja han procedit a la seva instal·lació.

Aquest passat 12 de gener, des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i el Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) denunciàvem el mal funcionament dels sistemes de climatització tant de fred com de calefacció en les diverses comissaries d’arreu de Catalunya i, en especial, exposàvem el greu cas de la comissaria de Les Borges Blanques.

Una comissaria aquesta, on l’intens fred dins de les dependències que afectava a les persones treballadores a qui representem, fins i tot va provocar, que s’hagués de prendre la decisió de tancar la custòdia de detinguts i traslladar-los a la comissaria de Mollerussa.

Des dels nostres sindicats, vam sol·licitar que s’efectués amb la major celeritat possible, una revisió, reparació i/o substitució dels aparells de climatització que es trobin en mal funcionament.

Aquest mateix divendres 19, una setmana després de la nostra denúncia, arribava una nova caldera i els operaris procedien a la seva instal·lació.

Definitivament, ahir dilluns 22 es verificava i comprovava el correcte funcionament, amb la posterior autorització respectiva i posada en funcionament.

SAP-FEPOL i SME-FEPOL, no ens cansarem de denunciar les irregularitats i deficiències existents en el cos de Mossos d’Esquadra. De la mateixa manera, tampoc ens amagarem en fer públic l’agraïment a uns fets concrets quan l’ocasió ho requereixi. En aquest cas que ens ocupa, la celeritat en posar remei a la nostra denúncia ha estat màxima, motiu pel qual agraïm als serveis d’Administració de la RPP, operaris implicats, i resta de persones partícips, la ràpida resposta en solucionar el problema.

SAP-SME Junts, serem millors!