Estat lamentable de la comissaria de Sant Adrià

by | set. 25, 2023 | COMUNICATS ALTRES, COMUNICATS USC

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i el Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) portem temps denunciant el mal estat de la Comissaria de Sant Adrià del Besós. Unes deficiències que s’incrementen i, que evidentment atempten contra la seguretat i la salut laboral de les persones que hi treballen, però també de les que la visiten.

Entre aquestes deficiències trobem:

Presència de rates a la Comissaria

Ambdues organitzacions sindicals hem estat avisades de la presència de rates a la Comissaria. El mal estat de les dependències i la manca de neteja fa evident la presència de rosegadors, fins al punt que la setmana anterior, una persona treballadora en va trepitjar una.

I és que tal i com s’observa a les fotografies que adjuntem, a més del clavegueram obert. Hi ha forats per la part inferior de les dependències policials que facilita el trànsit de rates per la zona.

Inutilització dels urinaris de la Comissaria

Durant el mes de juny, SAP i SME vam denunciar a les responsable d’administració de la comissaria, la inutilització dels urinaris dels serveis masculins. Així mateix, durant el mes de juny d’enguany, una part del marbre de les piques es va retirar per evitar que pogués caure a sobre de qualsevol usuari.

 No obstant haver-ho denunciat, hem arribat al mes de setembre i la situació no ha canviat i segueix en via morta fins al punt que no sabem ni tant sols, la previsió que aquesta situació es pugui solucionar.

Des d’ambdues organitzacions sindicals lamentem la situació que han de patir els efectius policials que treballen en aquestes dependències policials, els quals no es mereixen el tracte que estan rebent en quan a l’estat del centre de treball on realitzen les seves funcions policials.

Considerem que l’Administració no es pot excusar en el “no ho sabem” per no posar fil a l’agulla i arreglar uns desperfectes que vulneren en tot cas, la normativa vigent respecte salut i seguretat laboral.

És per això que des del SAP-FEPOL i des de l’SME-FEPOL instem a la Subdirecció general de recursos humans posi solució a les situacions denunciades i en tot cas, ens informi a la major brevetat possible de quina serà la previsió.

SAP-SME Junts, serem millors!