Estudi sobre el nivell d’estrès i el seu impacte en la teva salut

by | oct. 13, 2023 | COMUNICATS ALTRES

SAP i SME col·laboren amb la Universitat Ramon Llull en un estudi internacional que pretén avaluar els nivells d’estrès i l’impacte en la salut de persones membres de cossos policials.

La Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (URL) està duent a terme, juntament amb la Nottingham Trent University (NTU) i la Universitat Catòlica Portuguesa (UCP) estan duent a terme un estudi internacional, amb l’objectiu d’avaluar els nivells d’estrès i el seu impacte en la salut mental de les persones que treballen en els cossos de policies o forces de seguretat a Espanya, Portugal i Regne Unit.

El Sindicat Autònom de Policia (SAP) i el Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME) col·laborem de manera activa en aquest estudi, demanant a la seva afiliació que contesti el qüestionari desenvolupat a tal efecte.

Per tant, si com a persona afiliada a ambdues organitzacions sindicals, o encara que no estiguis afiliat o afiliada, com a persona membre del cos de mossos d’esquadra vols i pots col·laborar en la recollida de dades, et preguem que contestis al següent qüestionari: https://forms.gle/p8JYtzQUxfbujnFC9

Cal que tinguis present que la teva participació és totalment anònima i contestar el qüestionari només et portarà uns 30 minuts aproximadament.  El temps per participar en l’estudi serà fins el proper 18 d’octubre del 2023.

Si et sorgeix qualsevol dubte o vols informació addicional sobre l’estudi que aquestes tres universitats estan duent a terme pot posar-te en contacte amb una de les investigadores mitjançant el correu electrònic: [email protected]

No cal dir que és important la teva participació, més quan una de les reclamacions que des d’ambdues organitzacions sindicals és la manca de prevenció en la cura de la salut mental que a dia d’avui patim els i les policies. Per tant et demanem un esforç. SAP-SME Junts, serem millors!