La jubilació de Moss@s: menys actes i paguin les hores de les actuacions que se segueixen fent pel passat com a policies

by | març 2, 2023 | COMUNICATS ALTRES

Aquest dimarts 28 de febrer es realitzava a Sant Cugat del Vallès el primer acte de reconeixement de la jubilació de Moss@s.

Durant la celebració d’aquest, es van lliurar 588 reconeixements a companyes i companys que han passat a situació de jubilació al llarg d’aquests anys i fins a la fi del passat 2022.

Com a representants dels treballadors/res d’un cos tan important com la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra, ens congratula que després d’una llarga vida treballant al servei d’aquest cos policial, aquestes persones que s’han jubilat, vegin reconeguda la seva tasca al servei després de tants anys.

No obstant això, a banda d’aquests actes de reconeixement i/o de màrqueting departamental, ens encantaria que totes aquelles persones que en el seu dia van exercir com a Moss@s, en el moment que han d’assistir a declaracions judicials i/o altres qüestions derivades de quan van ser policies en actiu, percebin des del Departament d’Interior, les quantitats econòmiques que els correspondria com quan estaven en servei actiu, i no com ara.

Actualment, les úniques possibles retribucions a percebre, són les que es poden reclamar en instància judicial i mai en cap cas hi ha altra mena de retribució per les hores utilitzades per part de l’òrgan del departament d’Interior a qui representem. (clica aquí per veure comunicat Abonament de despeses judicials de persones en servei no actiu)

En conseqüència, que aquesta “dedicació, entrega i voluntat de servei durant tots aquests anys” a les quals feia esment el mateix conseller Sr. Joan Ignasi Elena, no siguin sols paraules davant els actes públics i mitjans de comunicació, i es converteixin en fets reals a constatar en el dia rere dia. Per tot plegat, tal com se’ls va peticionar en Consell de Policia, paguin les hores de les actuacions que es continuen fent pel passat com a policies.

Sempre Mossos d’Esquadra