LA VERGONYA CONTINUA, I EL NOSTRE SUPORT A MOSS@S, TAMBÉ!

by | maig 26, 2021 | COMUNICATS ALTRES, COMUNICATS RECURSOS OPERATIUS, COMUNICATS USC

Imatge de Guillem Sánchez (@guillem_sm).

A dia dimarts 25 de maig de 2021, a Catalunya tenim un nou President de la Generalitat. Mentrestant, al carrer Lleida 38 de Barcelona hi ha uns herois i heroïnes que estan fent la seva feina amb professionalitat. Ens referim als equips d’ordre públic i altres efectius dels Mossos d’Esquadra destinats a aquell carrer per donar compliment a un manament judicial, en aquest cas de desnonament.

Entre tot això, els vàndals de sempre van actuar: en aquesta ocasió amb el llançament de pintura contra els/les moss@s.

A més a més, hi són presents com a teloners alguns membres d’un partit polític que no val la pena mencionar, la premissa del qual és que tot s’hi val contra els Mossos d’Esquadra.

És vergonyós que els nostres companys/es desplegats al lloc hagin hagut d’aguantar les lamentables actuacions per part dels concentrats.

Des de l’SME traslladem el màxim suport a cadascun dels efectius que s’han vist afectats. Estem amb vosaltres!

No permetrem que el nostre cos policial es vegi atacat, i menys encara des d’alguns partits polítics representats al Parlament de Catalunya.

Desitgem que el nou President nomenat i el Conseller d’Interior entrant estiguin a l’altura i sàpiguen la importància del que és valorar i defensar als treballadors i treballadores de la Policia de la Generalitat de Catalunya – Mossos d’Esquadra.

Orgullos@s de ser Moss@s.