L’SME SIGNEM UN NOU ACORD DE MILLORES

by | març 4, 2022 | COMUNICATS ALTRES, COMUNICATS USC

Aquest dijous 3 de març del 2022, el sindicat SME, juntament amb la pràctica totalitat dels sindicats del cos de Mossos d’Esquadra, signàvem un acord de millores pel col·lectiu al qual representem.

Ens referim a l’Acord sobre nocturnitat, vals de roba, comandaments i mesures per a l’escala de suport del cos de Mossos d’Esquadra.

Al llarg d’aquests mesos des de la nostra organització sindical hem presentat diverses propostes/esmenes encaminades a assolir una considerable millora en el redactat d’aquest acord. Com a priori en tota negociació laboral, algunes propostes no van ser admeses, altres van ser modificades i altres acceptades. Arribats a aquest punt, és quan com a sindicat toca decidir.

La participació, la negociació, el treball, l’anàlisi i valoració de cada situació concreta, són algunes de les constants que ens caracteritzen.

Aquelles persones que coneixeu bé la dinàmica del nostre sindicat, sou plenament sabedores que ni som un sindicat que sempre ho signa tot, ni som un sindicat que no signa mai res. Al llarg d’aquests anys de trajectòria de l’SME, hem signat acords i hem optat per no signar-los.

Està clar, que si tal com fa algun altre sindicat, no signéssim mai res, al CME no tindríem mai cap mena de millores i únicament veuríem retallades les nostres condicions laborals, i ampliades encara més, les diferències en respecte altres policies o col·lectius.

Ara, estem davant d’un nou acord que suma, i que no comporta cap contrapartida en negatiu. Un acord on l’escala bàsica que representa el gran gruix d’afectació de les millores, hi surt guanyant.

Evidentment, com a representants dels treballadors/res de Mossos d’Esquadra, no ens quedarem aquí, i continuarem treballant com ho hem fet fins a la data, a la recerca d’assolir l’aprovació de demandes laborals ja fetes, així com la d’altres peticions i reclamacions noves que puguin anar sorgint.

De tot plegat, com no pot ser d’altra manera, us n’anirem donant compte.

Per part nostra, la participació, la negociació, el treball…, Són elements que segueixen ben actius. Desitgem i, en aquesta lluita estem, que ben aviat us puguem donar noves notícies relatives a millores laborals al cos de Mossos d’Esquadra.

Sempre Mossos d’Esquadra