MATERIAL I FORMACIÓ D’ORDRE PÚBLIC PER A USC

by | març 31, 2021 | COMUNICATS USC

Una altra vegada hem registrat petició adreçada al Sr. Pere Ferrer Sastre, Director General de la Policia, envers les mancances en material i formació d’ordre públic existents a les unitats de seguretat ciutadana

Són massa les situacions en les que  hem hagut de veure als agents de seguretat ciutadana defensar-se com podien davant dels violents, sense el material adequat i sense cap mena de formació d’ordre públic.

Són també un bon grapat de vegades que el nostre sindicat SME hem denunciat aquest fet i que hem peticionat reiteradament que es doti del material i la formació necessaris a les unitats de USC i als altres agents que presten servei a les comissaries.

Malauradament, en massa ocasions les nostres demandes i peticions “han caigut en un sac trencat”, però per a res desistirem i per a res deixarem de denunciar.

Seguim igual que al principi. I els fets esdevinguts aquest dia 16 de febrer de 2021 en diferents demarcacions catalanes, i en especial amb l’assalt a la comissaria de Vic, la situació sobrepassa totes les línies vermelles que hi podien haver.

És per aquest motiu que hem EXIGIT a DGP una reunió amb la màxima urgència per tractar aquest tema i posar remei immediatament a aquesta greu situació.

La voluntat i el compromís dels efectius de moss@s ha estat novament excel·lent. 

Ara, apliquin-se vostès, fiquin el material i la formació d’una vegada, i defensin al col·lectiu, que d’això, també en van molt, molt justets.