NOVETATS TANCAMENT SECTORS TRÀNSIT. PRIMER TRIOMF!

by | març 17, 2022 | COMUNICATS ALTRES, COMUNICATS TRÀNSIT

L’SME fa temps que portem lluitant des de tots els àmbits possibles per evitar el tancament dels 6 sectors de trànsit anunciats en el seu dia. Finalment, aquest treball i esforç, tindrà els resultats desitjats i podrem dir que hem assolit l’objectiu.
Aquest 17 de març, en sessió ordinària de la Comissió d’Interior s’ha aprovat:

• Aturar la supressió dels sectors de trànsit de Sant Feliu de Guíxols, Mataró, Montblanc, Móra d’Ebre, Olot i Igualada.
• Incrementar els efectius destinats a sectors de trànsit.

Una reivindicació aquesta, que vam traslladar als òrgans interns del mateix Departament d’Interior, amb el nostre NO ROTUND al tancament d’aquests sectors, amb exposicions de motius, tant al mateix Conseller d’Interior, als càrrecs de la DGP, al Consell de Policia, SCT, a la Comissaria General de Mobilitat, a la Divisió de Trànsit, així com a les mateixes reunions regionals d’on hi havia sectors afectats pel tancament.

Pel que fa a comunicats públics, premsa, i xarxes socials al llarg d’aquest temps hem fet públic i notori el nostre malestar i absolut desacord per la decisió de voler tancar aquests 6 sectors de trànsit.

Davant la gravetat del fet, també hem estat treballant la qüestió amb els diferents grups parlamentaris. En aquest cas, especialment alguns dels grups que formen part de l’oposició, s’han mostrat molt partícips i receptors enfront de les informacions traslladades per part del nostre sindicat, cosa que des d’aquí volem agrair. Sense la seva participació i implicació, segurament no hauria estat possible arribar a la decisió presa d’aturar aquest tancament de sectors.

No és la primera vegada que les gestions efectuades amb partits parlamentaris ens porta a l’obtenció de resultats satisfactoris pel col·lectiu. Fa 9 anys, l’SME ja vam aconseguir el lliurament gratuït de les armilles per a tot el col·lectiu, evitant el vergonyós copagament que pretenia l’Administració i el sindicat majoritari. Com a més recent, el passat 2021 també s’assolia la jubilació anticipada. I ara, en el cas que ens ocupa, aconseguim que no es tanquin aquests sectors de trànsit i, a més a més, que s’ampliïn els efectius a l’especialitat.

Com no pot ser d’altra manera, serem perseverants perquè es doni celeritat i compliment a la resolució aprovada en la mencionada Comissió d’Interior i en el proper Consell de Policia exigirem que així es faci.

No volem acabar, sense agrair també la feina feta, la col·laboració i el suport donat per nombrosos Ajuntaments en l’objectiu d’evitar un tancament de 6 sectors de trànsit, que pel bé de garantir la seguretat del trànsit, mai hauria d’haver estat en cap agenda.

Enhorabona, companys/es trànsit!

I enhorabona a la ciutadania, perquè la seguretat viària, ens afecta a totes i tots.

Gràcies a totes aquelles persones que ens heu ajudat a fer-ho possible.

Sempre Mossos d’Esquadra