Pla d’Estiu. Últimes novetats

by | juny 1, 2022 | COMUNICATS ALTRES, COMUNICATS USC

Us fem arribar les darreres informacions que tenim sobre el Pla d’Estiu que s’iniciarà a finals d’aquest mes de juny.

Entre el 6 i el 8 de juliol es modificaran les destinacions d’una part dels agents en pràctiques (No tots) per anar a cobrir llocs de treball de les destinacions afectades pel Pla d’Estiu.

Aquest moviment dels agents en pràctiques no es farà mitjançant cap mena d’oferiment sinó que s’efectuarà tenint en compte les preferències de destinació que ja van marcar en el seu dia i que, per tant, si alguna de les marcades en aquell moment coincideix amb llocs de treball del pla estiu, doncs això és el que es tindrà en compte.

Pel que fa als aspirants que encara avui dia són a l’ISPC al curs bàsic. El dia 12 d’agost sortiran tots a iniciar la fase de pràctiques i serà una part d’aquests els que aniran a cobrir els llocs que hagin deixat buits els agents en pràctiques que hauran anat a cobrir el pla estiu.

Des de l’SME, estem insistim en el fet que s’informi amb la màxima celeritat possible sobre aquest assumpte, donat que al marge dels greuges que aquests canvis generen en la conciliació familiar de les persones afectades, altres condicionants com els lloguers d’habitatges, compartir vehicle, etc., són elements clau on es necessita temps. Un temps, on tot i que des del nostre sindicat fa mesos que advertim de la seva importància, sembla que no tornarà a ser el que seria dignament d’esperar.

Tot indica que la nostra Administració tornarà a actuar tard i malament.

Sempre Mossos d’Esquadra