PROU. EXIGIM RESPECTE

by | abr. 5, 2021 | COMUNICATS USC

Cap de setmana mogut.

En aquesta ocasió ha estat Pallejà i Matadepera. Companys de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local ferits en ambdues actuacions.

Aldarulls i agressions a agents de l’Autoritat a les primeres de canvi. 

Possiblement, declaracions passades com les del propi Conseller Sr. Miquel Samper, màxim representant d’Interior a Catalunya, on manifestava l’interès en rebaixar les penes en situacions de disturbis, no ens ajuden, ans al contrari.

Segurament tampoc ajuda la situació psicoemocional existent en determinades persones arran de moltes mesures que s’han hagut de prendre per la maleïda pandèmia del COVID19. Com de la mateixa manera, la existència de falta d’efectius tan llargament reivindicada, tampoc ajuda en la realització i garantia d’un servei policial mes segur i adequat.

Sigui el que sigui, tenim clar una cosa. Diem PROU!

EXIGIM RESPECTE! Si respecte! Una paraula que malauradament algunes i alguns, sembla ser que han oblidat, o que ni tan sols han entès mai.

Encoratgem que des de sectors importants i significatius, posin seny i ens ajudin. 

Senyores i senyors de la classe política, de l’àmbit judicial, dels mitjans de comunicació i premsa, … Si us plau, fiquin de la seva part. Els servidors públics dels cossos policials els estarem plenament agraïts.

Mentrestant, des del sindicat SME, seguirem defensant amb plenitud i orgull al nostre col·lectiu policial.

 No defallirem, ni ens aturarem davant aquelles situacions que puguin afectar als nostres treballadors i treballadores a qui representem, es diguin mossos, es diguin policies locals.