RECLAMACIÓ DIES ADDICIONALS AP’S SISÈ TRIENNI

by | abr. 12, 2021 | COMUNICATS ALTRES

Hi ha un sindicat del CME que aquesta setmana passada ha impulsat una campanya per a reclamar els dies addicionals d’AP’s per a aquells moss@s que al 2016 tenien ja complerts 6 o més triennis d’antiguitat.

Davant les consultes que ens esteu fent arribar sobre aquest afer, informar-vos que: El SME aquesta campanya ja la vam fer al mateix 2016. Aquell any, la totalitat de moss@s que van seguir les indicacions establertes des dels nostres serveis jurídics, ja es van poder  beneficiar de què des dels òrgans judicials se’ns donés la raó, i en conseqüència s’haguessin d’aplicar dies addicionals d’AP’s.

A partir d’aleshores, des de l’Administració es va acabar incloent a la Instrucció d’AP’s aquests dies addicionals, reconeixent-los per tant, normativament fins a l’actualitat.

No obstant, si hi ha companys/es que l’any 2016 tinguéssiu 6 o més triennis d’antiguitat i pels motius que sigui no vau adherir-vos a la campanya impulsada en aquell moment, us podeu posar en contacte amb SME enviant e-mail a: [email protected]

Una vegada rebut el e-mail, t’assessorarem de com procedir per a fer la corresponent reclamació en cas que procedeixi.