REUNIÓ GRUP DE TREBALL DE PROMOCIÓ I PROVISIÓ

by | nov. 17, 2021 | COMUNICATS REUNIONS

Dimarts 16 de novembre de 2021, s’ha reunit el grup de treball de promoció i provisió.

Aquestes són les conclusions a les quals s’ha arribat:

– Anys imparells: Es farà provisió de llocs de treball (concurs general i concursos oposició d’especialitat).

– Anys parells: promoció interna (territorialitzada).

– Els concursos de promoció es faran territorialitzats. Seran exactament igual que ara, però en lloc d’optar a tots els llocs de treball del territori, es podrà optar a regions policials (per una de sola, per vàries o per totes).

– Assolida la regió policial en el concurs, es repartiran els llocs de treball sota uns criteris que encara s’han de debatre en aquest grup de treball.

– Hi haurà una permanència mínima de 3 anys en què no es podrà marxar de la regió guanyada (amb excepció de creació de noves unitats, oferiments per necessitats operatives, nomenaments i cessaments LD, etc.) però sí que es podrà moure de lloc de treball dins la regió policial assignada.

– Es tindrà la garantia que no et podran moure de la regió guanyada.

S’han demanat diverses qüestions com per exemple que en lloc de concursar per 10 regions, ja que les regions són molt grans, aquestes es partissin en dos i es concursés per 20 agrupacions regionals. No s’ha acceptat perquè tècnicament no és possible de fer-ho.

També s’ha demanat que abans d’iniciar amb aquest nou model de concursos, els llocs de treball vacants es poguessin assolir pels qui ja són a la categoria. Tampoc ho han acceptat perquè això ja quedaria solucionat amb el concurs general i el d’especialitats que es faria en any imparell.

El grup de treball es tornarà a reunir a mitjans de desembre per tal d’anar avançant en altres punts d’interès.

Sempre Mossos d’Esquadra.