Reunió Regional RPCT 15 de Juny

by | juny 21, 2022 | COMUNICATS REUNIONS

Us donem trasllat de les qüestions tractades per l’SME en la referenciada reunió.

Pla d’estiu

Ens informen que aviat (27 de juny) s’incorporen 18 agents en aquest pla:

  • 3 agents a l’ABP Tarragona.
  • 3 agents a CD de Salou.
  • 4 agents a Cambrils.
  • 8 agents al Vendrell

A la primera setmana de juliol vindrà un reforç de 35 agents en període de pràctiques.

Diversos Sala Reus

S’incideix novament amb la manca d’efectius a la Sala 112 (clica aquí per veure comunicat Mancances Sala 112)
A part, l’SME torna a ser reincident amb la denúncia de les noves cadires entregades al 112. Aquestes, es trenquen amb facilitat, son dures i, fan mal en diferents zones del cos quan hi passes hores assentat.

Ens informen que de moment continuaran proporcionant les mateixes cadires, ja que son les que el Departament està subministrant en tots els llocs de treball.
Es torna a reclamar els penja-robes en la zona dels WC i ens informen que estan demanats i pressupostats i que continuaran pressionant perquè es fiquin el més ràpid possible.

ABP Reus

Està a punt d’arribar una gàbia per a poder emmagatzemar marihuana intervinguda i així no tenir-la que entrar a l’interior de comissaria.

ARRO Salou

Es pregunta sobre els vestuaris i instal·lacions de Salou, perquè els companys/es d’ARRO tinguin 2 armariets i una zona més àmplia per poder-se canviar.
Ens exposen que no està prevista cap modificació, ampliació amb mòduls condicionats, ni subministrament de més armaris pels efectius d’ARRO.
Respecte a la manera d’atorgar les hores extres a l’ARRO, ens informen que aquestes segueixen un sistema que es va implantar pels mateixoas agents, discutit en els breafings i que disposa de gran transparència.

Parc Mòbil

La problemàtica amb els vehicles de Trànsit 8328 i 8321, ja que el primer té problemes en el seu manteniment de peces de la carrosseria i el segon entra fum a l’interior de l’habitacle.
La resposta ha estat que es miraran els dos vehicles i es portaran a reparar el més ràpid possible si existeixen aquestes anomalies.

Hores extres

Ens traslladen que les hores extres estan garantides per ARRO i que espontàniament sortiran per USC donant una justificació d’aquesta per poder ser concedides.

Màquines de Vending ABP Valls

L’SME hem sol·licitat el canvi de la màquina expenedora de menjar de l’ABP de Valls, ja que és molt petita i no disposa de suficient menjar i comparteix begudes amb els entrepans dels detinguts. S’ha aportat fotografies de la màquina per veure les dimensions d’aquesta.
Administració ens informa que parlaran amb l’empresa responsable, pel canvi urgent de la màquina per una altra de més gran i amb més possibilitats de productes.

Seguirem totes aquestes qüestions i altres que en vagin sorgint de ben a prop, amb l’objectiu de trobar solucions tan aviat com es pugui i, amb les màximes garanties.

Per a qualsevol qüestió o suggeriment, no dubtis en contactar-nos.

Sempre Mossos d’Esquadra