Reunió Regional RPG 14 de Juny del 2022

by | juny 17, 2022 | COMUNICATS REUNIONS

Us donem trasllat de les qüestions tractades en la referenciada reunió.

Pla d’estiu

El cap de la regió informa que s’ha fet la previsió comparant amb l’estiu del 2019. Concreta que hi haurà hores per Sala, Trànsit i, per les comissaries que perdin efectius d’USC per cobrir el Pla d’Estiu.
Respecte a l’afectació en els efectius de pràctiques no disposen de cap nova informació.

Afectació comunicacions Sala Reus

Ens comunica el comissari que porten temps fent gestions i que l’estiu serà complicat. La previsió és que aviat es passarà de tenir 8 operadors, a 10, i es passarà de tenir quatre conferències a un total de sis.
Així doncs, respecte a les conferències de Girona, se separaran les del Baix Empordà i Alt Empordà i La Selva litoral tindrà una única conferència.

Parc Mòbil

Els caps de la Regió ens informen que existeix un greu problema tant amb els vehicles de trànsit com amb els no logotipats.
Informem que els vehicles de trànsit estan fent serveis operatius amb indicadors d’avaries encesos. (clica aquí per veure comunicat “Detectades diverses avaries en vehicles de trànsit”)

El comissari cap de la regió, ens comunica textualment que “ningú està obligat a sortir amb un vehicle amb qualsevol indicador encès”.

Respecte als vehicles no logotipats han plantejat el lloguer, la qual cosa és difícil que s’accepti i també es treballa amb la utilització de vehicles comissats judicialment.

Manca de comandaments

Els caps de la regió ens informen que aquest any no hi haurà el reforç de l’any passat i que hauran de assumir-ho amb els comandaments existents a la regió.

Santa Coloma de Farners

Els caps de la regió ens informen que hi ha una RLT de + 11 efectius tot i que ells veuen molt justa la plantilla, i que esperen que arribin sergents per dur a terme les tasques de cap de torn.

El que si han incorporat és un caporal a la UI i canviat el cap de la comissaria.

Obres a La Jonquera

Ens informen que les obres estaven aturades per un problema d’aigües subterrànies i que ja està solucionat. Les obres estaran finalitzades en les dates establertes.

Comissaria de Banyoles

Està previst posar un mòdul per fer servir de menjador i així hi haurà més espai.
La tanca està ja aprovada i l’assumirà l’Ajuntament de Banyoles.

Menjador i màquines de Vending

Actualment, no tenen cap comanda de neveres per a cap comissaria i que d’ofici n’han demanat per posar en alguna ABP.

En referència a les màquines de vending, consultaran amb els caps de negociat per saber si hi han d’haver unes quantes, que venguin ampolles d’1,5 litres per tal que les posin.

Respecte a productes per a qui tingui alguna intolerància, si les màquines no tenen cap producte, comunicar-ho al servei d’administració perquè ho reclamin a l’empresa que realitza aquest servei.

Formació

Recordar que la formació de durada inferior a una jornada de treball, aquesta no s’ha de fer en dies lliures de servei, i que tota aquesta formació s’ha de fer en dies de treball.

Imputacions horàries AIC

Novament, traslladem la qüestió en respecte la mala gestió en aquest afer. (clica aquí per veure comunicat “Imputació hores AIC”)

Per a qualsevol qüestió o suggeriment, no dubtis en contactar-nos

Sempre Mossos d’Esquadra