REUNIÓ SUBCOMISSIÓ DE MATERIALS 28 ABRIL 2022

by | abr. 29, 2022 | COMUNICATS REUNIONS

Us donem trasllat dels punts tractats:

 • TEDAX
  Es començaran a canviar vehicles en els propers rèntings (previsió març/abril 2023) i aniran amb nova distribució per als nous robots. Aquests últims seran molt més petits i lleugers que els actuals.

 • Unitat muntanya
  Tant l’Administració com Riscos laborals no posaran cap tipus de val per a què els efectius es comprin el material.
  Les botes estan posades a la licitació per la compra de materials verticals.

 • ARRO/BRIMO
  – Jaquetes: Després de 10 anys d’insistència per part de l’SME per fi l’Administració ha tret la licitació i es faran 1800 jaquetes. El problema, ara sorgeix en el tema de les matèries primeres de les empreses i això comportarà que fins al 2023 no estiguin a disposició.
  – Botes: Es farà una comissió de treball per les noves botes d’ordre públic. Aquesta comissió estarà formada per 2 agents de BRIMO i 4 d’ARRO, el nostre delegat es una de les persones escollides.
  – Tapa boques: En respecte al Tapa boques ignífug caldrà fer una nova compra donat que va haver un error en l’adquisició i no n´hi ha suficients.
  – Càmeres: Es preveu la compra de més i millors per a la BRIMO. S’està treballant amb varies empreses.
  – Altres: Es demana cinturó lumbar per aquestes dos unitats. Es mirarà ,ara aquest es proporciona els tirants ,per prescripció medica de la casa.
  – Es sol·licita formació per ARRO i BRIMO per tema radials ,malls etc. Ens informen que estan parlant amb l’escola vers aquestes qüestions.

 • MITJANS AERIS
  Tindran la mateixa jaqueta que ARRO i BRIMO.
  La seva uniformitat es la granota i si necessiten anar d’uniforme, aniran amb el de camisa blava o el nou quan estigui. No es dotarà amb el d’ACSO.

 • DSIP
  Estan treballant en un nou “núvol” per un servidor central per a Informació, UI… així com l’habilitació d’un programari nou.

 • APEN
  S’està fent el plec per canvis als nous vehicles i substituir-los. Es treballa també amb un nou plec per adquirir un autobús de propietat.
  S’està treballant amb les marques de furgonetes per tema alçades ja que les d’ara no entren per moltes rescloses es busquen solucions, i hi ha varies marques que poden solucionar-ho.

 • GUILLES
  Ens manifesten que els cascs no estan caducats, tot i que si n´hi ha de malmesos fruït del seu ús. Ens informen que els licitats el 2021 arribaran en breu.
  Tanmateix, des de rescat es van subministrar uns cascs nous, i ara hi haurà també els licitats.

 • CANINA
  Falten gossos. A partir d’ara les licitacions es faran per 2/3 anys així es reposaran si n’hi ha que es moren o jubilen.
  Arribaran 7 gossos al 2023 i 7 gossos al 2024.
  Sobre la neteja el SAUC esta fent les adaptacions ara mateix tardaran en fer el que triguin l’empresa constructora.

 • TRÀNSIT
  En breu es posaran a treballar en una uniformitat coherent. Hi ha peces que es canviaran i es faran noves jaquetes. Tenen vàries marques i materials ,buscaran una uniformitat amb les peces totes iguals on entrarà també un impermeable a part.
  La gorra que es farà servir serà el mateix model que per USC.
  Se’ns informa que s’està estudiant la posada en ús de càmeres, atenent que des de Fiscalia es vol que les proves d’alcoholèmia i drogues, siguin gravades.

Sempre Mossos d’Esquadra