SAP i SME se sumen a la concentració del pròxim 21 de març de 2024

by | març 8, 2024 | COMUNICATS ALTRES

Ambdues organitzacions sindicals convoquen al col·lectiu a afegir-se i participar en la concentració convocada davant les portes del Departament d’Interior.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i des del Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) volem anunciar que, com a organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d’esquadra, ens sumem a la convocatòria de concentració que avui, CC.OO ha convocat davant les portes del Departament d’Interior per al proper dia 21 de març del 2024 a les 11:00 hores.

En el comunicat que publicàvem avui mateix “Juguen amb els nostres diners”, ja informàvem de possibles mesures reivindicatives de pressió que es portarien a terme. El col·lectiu ens ho demana i no podem fallar!

Alhora, ambdues organitzacions sindicals ja hem manifestat de manera reiterada que el nostre objectiu és el d’assolir unes millores retributives i una reducció de la jornada laboral anual per a totes les persones membres del cos de mossos d’esquadra que fins el moment, el Departament d’Interior s’ha negat de manera rotunda a negociar.

Des de la primera de les concentracions el 12 d’abril del 2023, fins a dia d’avui, SAP i SME s’han mostrat favorables a fer acció conjunta amb totes aquelles organitzacions que han defensat els mateixos criteris i que han perseguit els mateixos objectius que la gran major part del col·lectiu que representem.

Per aquests motius, des d’ambdues organitzacions sindicals ja hem manifestat a CC.OO la nostra predisposició per col·laborar de manera conjunta en les reivindicacions que es puguin produir d’ara en endavant.

I ho farem sense ànims de protagonisme i amb un objectiu clar i compartit: millorar les condicions del cos de mossos d’esquadra i defensar la institució que nosaltres també representem.

Per tant, des del SAP i des de l’SME fem una crida a tot el col·lectiu a concentrar-se davant les portes del Departament per traslladar el malestar general que impera en el col·lectiu i reivindicar la necessitat d’unes millores retributives i de condicions laborals que fins el moment no s’han produït.

SAP-SME Junts, serem millors!