Juguen amb els nostres diners!!

by | març 8, 2024 | COMUNICATS ALTRES

Una nova presa de pèl entre el Departament d’Interior i les organitzacions sindicals signants de l’Acord.

Aquest dijous 7 de març de 2024 es va reunir la Comissió de seguiment de l’Acord de 31 de juliol de 2023. Els sindicats SAP-SME-FEPOL hi tenim prohibida l’entrada perquè no vam signar!!

En aquesta Comissió, s’ha informat que a la nòmina de març es pagaran les actualitzacions amb efectes retroactius del 0,5% des de gener 2023. Unes retribucions que són d’afectació per a tota la Funció Pública.

A banda del pagament dels judicis realitzats entre el 26 de setembre i 31 de desembre de 2023, que es realitzarà avui 8 de març, l’únic pagament de repercussió exclusiva de Mossos d’Esquadra que es farà efectiu en la nòmina d’aquest març, és el CEV TORNS ( NOMÉS de gener 2024).

Els endarreriments del CEV Torns del 26 de setembre al 31 de desembre i la resta d’endarreriments  no es pagaran fins a la nòmina d’abril, i no al març com venien dient.

L’excusa de no pagar-nos els nostres diners, és perquè aquest mes pagaran a tota la funció pública el 0,5% d’endarreriments i, el Departament d’Economia no té suficients diners per pagar a tothom.

Els sindicats de la Comissió de seguiment de l’Acord USPAC-SPC-CAT-SEGCAT assenteixen i accepten aquests fets. No han estat capaços d’aixecar-se de la reunió i deixar plantada a l’Administració enfront aquests impagaments i incompliments.

Fa temps que venim insistint dels problemes que ens portaria la signatura d’un Acord on no s’han pautat terminis en pagaments, ni s’han definit amb exactitud uns criteris que dia rere dia ens porten a nous problemes amb perjudicis cap al treballador/a.

Des de SAP-FEPOL i SME-FEPOL, seguirem lluitant per revertir aquest despropòsit. Sigui amb les nostres interpel·lacions en les reunions, esmenes als nous redactats i instruccions, la recollida de signatures que estem realitzant, així com amb altres mesures reivindicatives de pressió que possiblement es portaran a terme, no ens cansarem de treballar per assolir millores reals per al col·lectiu a qui representem.

SAP-SME Junts, serem millors!