Si no et mous, tu hi perds i tots i totes hi perdem. Mou la mà i SIGNA!

by | febr. 8, 2024 | COMUNICATS ALTRES

SAP i SME continuem amb la campanya de recollida de signatures a totes les Comissaries de Catalunya per exigir al Govern millores retributives per a tots els efectius policials.

Aquesta setmana, mitjançant els nostres delegats i delegades, hem iniciat una recollida de signatures amb un clar objectiu, MILLORES RETRIBUTIVES SENSE CONDICIONANTS i EXCEPCIONS.

Siguis del sindicat que siguis, no estiguis en cap, o simplement en discrepis, això no va de qüestions que ens desuneixen. Aquí, va de sumar i guanyar!

Sou molts i moltes les persones del cos de Mossos d’Esquadra qui aquests primers dies us esteu adherint a aquesta recollida de signatures, fet que ens congratula i ens empeny a seguir avançant en les reivindicacions d’assolir millores econòmiques pel col·lectiu. Volem i necessitem arribar a xifres de signatures extremadament quantioses i sabem que ens hi ajudaràs.

En aquesta ocasió, ho tens molt fàcil. Sols et cal moure la mà i signar. Sí, únicament et demanem una signatura per poder donar força al pretext més que merescut, de guanyar més.

Ni et demanem de concentrar-te, manifestar-te o altres mesures que et podrien significar més esforç de tot tipus.

El Departament d’Interior, el Govern i el Parlament, han de saber el descontentament generalitzat de les persones que treballem a la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra, i que després d’anys sense increments, sol·licitem unes millores retributives més que dignes i sense condicionants.

La pèrdua de poder adquisitiu que els mossos i les mosses hem patit fruit de les retallades imposades des del 2012 (especialment els de l’escala bàsica), fa imprescindible la necessitat d’incrementar les retribucions del col·lectiu que representem.

Així que company i companya, recorda que és hora d’implicar-te en una reivindicació col·lectiva que a la vegada, és teva i t’afecta de manera directa i particular.

Recorda que sols quan el col·lectiu es reivindica, l’Administració “mou fitxa”.

Suma’t i SIGNA! Nosaltres, ens encarreguem de continuar el procés i seguir amb la lluita.

Moltes gràcies pel teu suport.

SAP-SME Junts, serem millors!